Restoran Riva1 Prižba - otok Korčula

S velikom tugom i žaljenjem restoran Riva 1 do daljnjega je zatvoren zbog tragične smrti vlasnika i majstora kuhinje Dannyja Franulovića.

Restaurant Riva1 Prizba by nightRestoran Riva1 jedan je od najposjećenijih restorana u ljetovalištu Prižba. Restoran Riva1 se nalazi na znamenitoj rivi u središnjem dijelu uvale Prižba koje je ujedno i plaža.

Ovo mjesto je također i prikladna lučica za privremeni privez čamaca i jahti, pa ako ste u prolazu ovdje možete privezati svoj čamac ili jahtu te posjetiti restoran Riva1

Fish from the grill - Restaurant Riva1U restoranu Riva1 možete uživati u ručku ili večeri, te možete odabrati jedan od više tradicionalnih korčulanskih - dalmatinskih specijaliteta od svježe ribe ili mesa kombiniranih sa autohtonim vinima. Također nudimo i klasična jela od ribe i mesa kao i više specijaliteta od tjestenine baziranih na talijanskim receptima.

Izuzetna kvaliteta hrane, jedinstveno raznoliki izbor jela, prekrasan pogled koji se pruža iz našeg restorana, zasigurno su uvjeti da Riva1 bude jedan vaših najomiljenijih restorana na otoku Korčuli i u ljetovalištu Prižba.

RECENZIJE:

Spit roasted lamb in Riva 1 Restaurant PrizbaDodatna ponuda - ATRAKTIVNO: od ljeta 2017. imamo novo dvorište s kaminom posebno namijenjeno za specijalitete s ražnja.

  • janjetina pečena na ražnju
  • mesni i riblji (hobotnica) specijaliteti ispod peke

 

Octopus in gelatin - Riva1 restaurantPrijazno osoblje restorana vam stoji na raspolaganju svaki dan od kraja travnja do kraja listopada.

Radno vrijeme

Svaki dan: 11 do 24 h.

Nudimo ručak i večeru (nema doručka).

Restaurant Riva1 menu
  • Virtual Tourist ocijenio je sa 5 zvijezdica kvalitetu hrane, prezentacije i cijene.
  • Vlasnik restorana također je i glavni kuhar sa iskustvom stečenim u restoranima širom svijeta.
  • Restoran također ima smještaj u sobama i apartmanima klase 3 zvijezdice. Također organiziramo manja vjenčanja i druge zabave u sezoni i izvan nje.
  • Našim toplim obiteljskim gostoprimstvom garantiramo vaš ugodan posjet i boravak s nama.

AGENCIJE PARTNERI:

Putokaz za doći u restoranKontakt info i upute za doći u restoran Riva1

Riva1 restoran se nalazi u središnjem dijelu ljetovališta Prižba, uz samo more u uvali. Riva1 restoran lako ćete pronaći slijedeći putokaze s natpisom Riva1, koji su postavljeni uz cestu koja vodi Prižbom, bilo da dolazite iz smjera Vele Luke i Blata ili iz smjera Korčule, Smokvice i Brne.

 

 


Riva1 Home Page - Riva1 Apartments - Riva1 Rooms - Korcula Prizba Riva1 Location -
- Riva1 Restaurant - Contact & Reservations

Restaurant Riva1 Prizba - Korcula island - Andreis web design